Учителят по физическо възпитание от Сливен Румен Радев вече е

...
 Учителят по физическо възпитание от Сливен Румен Радев вече е
Коментари Харесай

Игри на волята: Румен Радев се събира с половинката си Теодора Мудева

 Учителят по физическо образование от Сливен Румен Радев към този момент е пълновръстен участник в “Игри на волята ” 5. След месец прекаран на Чистилището, той получи позитивните гласове на членовете на племето си и към този момент е част от Амазонките, където е обичаната му Теодора Мудева.

Изгубените трябваше да изберат и един от своите, който да напусне предаването. Никол Дунев и шампионката по бикини фитнес Елена Петрова, която влезе в играта с татко си Валентин, събраха еднакъв брой гласове. Елена получи опцията да вземе решение дали да продължи напред в играта поради по-доброто си класиране в борбата за избавление. Тя реши да уточни себе си и за първи път в историята на “Игри на волята ” участник самичък в профил себе си от конкуренцията.

Културистът Николай Костадинов от племето на Гладиаторите също се сбогува с фантазията да завоюва “Игри на волята ” 5 откакто получи травма на първата номинационна борба. Първото изявление на Николай след рисковото риалити ще бъде тази неделя в “Събуди се ” по NOVA.

По време на втория номинационен конфликт, който включваше тичане и доста устойчивост, Гладиаторите преобладаваха над Старейшините и ги победиха с 5 на 0 точки. Въпреки че имат способни спортисти в лицето на Благомир Мастагарков, Краси Дунев и Денислава Велкова, гладът на Дивата река остави синьото племе без сили и издръжливите бегачи при Гладиаторите - Иван Рълев и Крум Апостолов бяха безкомпромисни.

Така Старейшините отиват на съвет и в идващия епизод ще би трябвало да предлагат двама играчи. Амазонките към този момент показаха своите избраници - програмиста Момчил Василев и Теодора Маринова, която влезе в риалитито с близначката си. Жълтите таят вяра, че и двамата ще се върнат, само че дали няма да изгубят един от най-силните си играчи?

Не пропускайте “Игри на волята ” в петък, 29 септември, от 20:00 часа по NOVA. Още забавна информация за „ Игри на волята “ може да откриете на уеб страницата на предаването, както и в формалните Фейсбук страница, Instagram профил и TikTok профил на „ Игри на волята “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР